antique-roman-palace-1
antique-roman-palace-2
antique-roman-palace-3
antique-roman-palace-4

Antique Roman Palace 4* - Alanya

All inclusive

Položaj: : Hotel se nalazi u oblasti Obakoy, 2 km od centra Alanye i 132 KM od aerodroma Antalya.
Smještaj: Hotel ima ukupno 113 soba smještenih u dva bloka. U A bloku su standardne sobe 2+1 pax, u B bloku 42 standardne sobe 2+2 pax. Sve sobe imaju privatno kupatilo kada/tuš, fen, split klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, sef (posebno se plaća), mini bar (prazan), tepih, satelitsku TV i muzičke kanale, balkon. 
Usluga: All inclusive-švedski sto za doručak, ručak, poslijepodnevni čaj, kafa, kolači, večera, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-24:00. Uvozna pića, flaširana pića, bar i A’la Carte restorani na plaži, svježi voćni sokovi posebno se naplaćuju.
Sadržaj: Glavni restoran gdje se servira švedski sto, A’la Carte restoran na plaži koji se posebno plaća, snack bar i bar pokraj bazena. Doktor, vešeraj i internet se posebno plaćaju.
Plaža: Hotel ima privatnu plažu, pjesak i šljunak, koja je udaljena 20 m od hotela i prelazi se preko ulice. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju, madraci za ležaljke se posebno plaćaju.
Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazen za djecu i odrasle, toboggan, fitness centar. Sauna, tursko kupatilo, masaža, sportovi na vodi se posebno plaćaju.
Cjelodnevni i večernji animacioni program. Mini klub za djecu od 04.-12. godina

www.antiqueromanpalace.com

 

Molimo Vas da pošaljete upit na mail info@kompas.ba, naši agenti će Vam poslati ponudu u najkraćem mogućem roku.

Napomena: Cijene su varijabilne i ovise o trenutnoj raspoloživosti hotela. Kako bi Vam poslali valjanu ponudu, molimo Vas da unesete tačan termin putovanja, ispravne podatke o putnicima: broj odraslih osoba, broj djece i starost djece, kako bi ostvarili eventualne popuste.

Pretraga ponuda