delphin_alanya
delphin-deluxe-alanya-2
delphin-deluxe-alanya-3
delphin-deluxe-alanya-4
delphin-deluxe-alanya-5

Delphin Deluxe Alanya 5* - Alanya

Ultra all inclusive

Položaj: Hotel se nalazi u oblasti Okurcular, 32 km od Alanye i 90 km od aerodroma Antalya. Postoji besplatni shuttle servis do Alanye, Manavgata i Side-a. Potrebno je napraviti rezervaciju na recepciji.
Smještaj: Hotel se sastoji od glavne zgrade sa standarnim sobama i pomoćne zgrade u kojoj su smještene porodične sobe. Hotel ima ukupno 416 standardnih soba (27m2, max2+2pax) i 79 porodičnih soba (43m2,dvije sobe sa vratima između, max4+1pax). Sve sobe imaju balkon sa pogledom na more ili okolinu, kupatilo, fen, centralni klima uređaj koji radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, tepih, sef, mini bar, satelitsku TV antenu.
Usluga: Ultra all inclusive-šampanjac za dobrodošlicu, švedski sto za doručak, kasni doručak, jutarnji snack, ručak, poslijepodnevni snack, kolači, čaj, kafa, sendviči, sladoled, svježe cjeđeni sokovi, večeru i kasni snack. Sva lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, turska kafa, mini bar u sobi sa sokovima, pivo, voda, lješnjaci i čokolada nadopunjuju se svaki dan. A’la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed (samo jedan u toku boravka je besplatan drugi se plaća), room servis od 24.00-06.00 se ne naplaćuju. Dijetalni i dječiji bife se nalaze u glavnom restoranu. Stari viski, brendi, posebna vina, flaširana pića, room servis od 06.00-24.00 časa posebno se naplaćuju.
Sadržaj: Glavni restoran Delphin gdje se servira švedski sto, A’la Carte restorani-Ottoman (turski), Mr. fish (riblji), Dolce Vita (italijanski), China House (daleki istok), Tepenyakii (japanski), Mediteranenan (mediteranski), Margarita (meksički), snack restoran na plaži sa rezevacijom unaprijed. Barovi u cijelom hotelskom kompleksu. Doktor, frizer, vešeraj, internet (besplatan je u lobby-ju), renta car, kompjuterske igrice se posebno plaćaju.
Plaža: Hotel ima privatnu plažu, šljunkovita i platforma, ležaljke, suncobrani, peškiri se ne naplaćuju.
Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni, bazeni  za djecu, tobogani, fitness centar, sauna, tursko kupatilo, Jacuzzi, teniski tereni, stoni tenis, odbojka na plaži, streljana, nemotorizovani sportovi na vodi se ne naplaćuju. Teniska oprema, časovi tenisa, masaža, salon ljepote, bilijar, motorizovani sportovi na vodi, škola ronjenja se posebno naplaćuju. Neki hobi poput slikanja su besplatni.
Cjelodnevni i večernji animacioni program, jednom u petnaest dana turska i gala večera. Mini klub za djecu i klub za tinejdžere. Otvoreno kino i luna park.
www.delphinhotel.com

 

Molimo Vas da pošaljete upit na mail info@kompas.ba, naši agenti će Vam poslati ponudu u najkraćem mogućem roku.

Napomena: Cijene su varijabilne i ovise o trenutnoj raspoloživosti hotela. Kako bi Vam poslali valjanu ponudu, molimo Vas da unesete tačan termin putovanja, ispravne podatke o putnicima: broj odraslih osoba, broj djece i starost djece, kako bi ostvarili eventualne popuste.

Pretraga ponuda