TURSKA LJETO 2018

sherwood-greenwood-resort-1
sherwood-greenwood-resort-2
sherwood-greenwood-resort-3
sherwood-greenwood-resort-4
sherwood-greenwood-resort-54

Sherwood Greenwood Resort 4* - Kemer

All inclusive

Položaj: Hotel se nalazi u oblasti Goynuk, udaljen je 9 km od Kemera, 55 km od aerodroma Antalya.
Smještaj: Hotel ukupno ima 265 soba rasporedjenih u glavnoj zgradi, annex dijelu i bungalovima. 101 standardna soba u glavnoj zgradi (19-21m²;2+1 pax), 59 standardnih soba u bungalovima (19-21m²;2+1 pax ), 50 većih soba (19-21m²;, spavaća soba sa krevetima na sprat, max 4 pax), 12 deluxe large soba (40m2, spavaća soba sa francuskim krevetom+ sofa za dvije osobe, kupatilo, max 4 pax), 22 povezane porodične sobe (45m2, dvije sobe odvojene vratima, kupatilo, max 4 pax),20 junior soba (40m²;jedna soba sa bračnim krevetom + dva kreveta koji su odvojeni kliznim vratima, kupatilo). Sve sobe imaju kupatilo/tuš, fen,centralni klima uredjaj koji radi u odredjenom periodu, u zavisnosti od vremenskih uslova i odluke hotelskog menadžmenta, laminat (ili keramički pod u bungalovima), direktnu telefonsku liniju, mini bar (posebno se naplaćuje), sef (posebno se naplaćuju), satelitsku TV i muzičke kanale, balkon.
Usluga: All inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, popodnevnu užinu,čaj, kafa, večera i kasna užina. Sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića između 10:00 i 24:00 se ne naplaćuju. Posebno se naplaćuju: piće i hrana nakon 24.00, A’la Carte restoran, strana pića-sokovi i alkoholna pića, flaširana vina, svježi voćni sokovi,energetska pića, piće u disko baru, mini bar u sobi, room service.
Sadržaj: Glavni restoran gdje se servira švedski sto, A`la Carte restorani- italijanska kuhinja, lobby bar,  bar pored bazen, bar na plaži, vitamin bar, turski kafić i disko bar. Doktor, baby sitting, vešeraj, rent a car, frizer,  trgovine, telefon, fax, internet i PC igre se posebno naplaćuju. WI-FI u lobiju se ne naplaćuje.
Plaža: Hotel posjeduje privatnu plažu, 75m udaljenu od hotela, (prelazi se preko ulice), šljunkovita i pjeskovita ,suncobrani, ležaljke se ne naplaćuju, peškiri uz depozit.
Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni, otvoreni bazen za djecu, tobogani, fitnes centar,tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, mini fudbal, stoni tenis se ne naplaćuju. Rasvjeta za tenis, masaža, bilijar, sportovi na vodi se posebno naplaćuju.
Zabavni program, takmičenja tokom dana, večernji show program. Mini klub za djecu do 05-12 godina, igralište i igre za djecu.
www.sherwoodhotels.com.tr

 

Molimo Vas da pošaljete upit na mail info@kompas.ba, naši agenti će Vam poslati ponudu u najkraćem mogućem roku.

Napomena: Cijene su varijabilne i ovise o trenutnoj raspoloživosti hotela. Kako bi Vam poslali valjanu ponudu, molimo Vas da unesete tačan termin putovanja, ispravne podatke o putnicima: broj odraslih osoba, broj djece i starost djece, kako bi ostvarili eventualne popuste.

Pretraga ponuda