TURSKA LJETO 2018

arcanus-side-1
arcanus-side-2
arcanus-side-3
arcanus-side-4
arcanus-side-5

Arcanus Side Resort 5* - Side

Ultra all inclusive

Položaj: Hotel se nalazi u oblasti Sorgun, 5km udaljen od grada Side i 75km od aerodroma Antalya.
Smještaj: Hotel ima ukupno 463 sobe. 293 standardne sobe (21m², max.2+1pax), 151 standardnu sobu sa krevetima na sprat (21m², spavaća soba sa bračnim krevetom+kreveti na sprat, kupatilo, max.2+2pax),14 porodičnih suita(34m², duplex, dvije spavaće sobe odvojene vratima, kupatilo, jacuzzi na balkonu, pogled na more max.3+1pax) i 5 soba prilagodjenih invalidima. Sve sobe imaju kupatilo/kada, tuš, fen, klima uredjaj koji radi u odredjeno vrijeme u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda, sokovi, pivo obnavljaju se svakodnevno) sef, satelitsku TV, tepih i balkon.
Usluga: Ultra all inclusive – švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja i popodnevna užina, kasni buffet, sladoled u popodnevnim časovima, svježi voćni sokovi samo uz doručak, min bar u sobi,A’la Carte restorani sa rezervacijom unaprijed koju je moguće izvršiti jednom u toku boravka, sva domaća i standardna strana alkoholna i bezalkoholna pića. Posebno se naplaćuju: luksuzna strana pića, posebna vina, flaširana pića, piće u konzervi, svježi voćni sokovi, room service.
Sadržaj: Glavni restoran gdje se servira švedski sto,A’la Carte restorani: turski, italijanski, riblji i meksički, barovi u hotelskom kompleksu. Disko bar je otvoren odredjenim danima. Doktor, baby sitting, vešeraj i hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet, trgovine, rent a car posebno se naplaćuju. WI-FI internet u lobiju i pored bazena se ne naplaćuje.
Plaža: Hotelska plaža- pjeskovita, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
Sport i zabava: Otvoreni  bazeni za odrasle i djecu, dva tobogana,fitness centar, tursko kupatilo, sauna, teniski tereni, oprema za tenis, stoni tenis, odbojka na plaži, razni kursevi, bilijar, internet cafe i play station. Posebno se naplaćuju: sportovi na vodi, rasvjeta teniskih terena, časovi tenisa, PC igrice, usluge SPA centra, masaža.
Zabavni program tokom dana, takmičenja na plaži i pored bazena, večernji show program. Mini klub sa raznim programima i aktivnostima za djecu od 04-12 godina, junior club za djecu od 12-16 godina.
www.arcanushotels.com

 

Molimo Vas da pošaljete upit na mail info@kompas.ba, naši agenti će Vam poslati ponudu u najkraćem mogućem roku.

Napomena: Cijene su varijabilne i ovise o trenutnoj raspoloživosti hotela. Kako bi Vam poslali valjanu ponudu, molimo Vas da unesete tačan termin putovanja, ispravne podatke o putnicima: broj odraslih osoba, broj djece i starost djece, kako bi ostvarili eventualne popuste.

Pretraga ponuda