Avio karte

Agencija Kompas Sarajevo je članica IATA, Međunarodnog udruženja avio prevoznika, te nudi mogućnost rezervacije i prodaje avio karata za sve destinacije svijeta po najpovoljnijim cijenama

Rezervacije i prodaja na:
avio@kompas.ba, tel: +387 33 56 56 00


 

Business Travel Services

KOMPAS d.o.o.je vodeća turistička agencija u regiji u sektoru organiziranih putovanja i svih vrsta turističkih usluga. Dugogodišnje iskustvo naših uposlenika u organiziranju poslovnih putovanja čini nas idealnim odabirom za svaku kompaniju. Objedinjavanjem usluga s pouzdanim partnerom vam pruža niz prednosti za optimizaciju troškova poslovnih putovanja, zajedničke marketinške aktivnosti, zajedničko ugovaranje cijena sa hotelskim kućama i avioprijevoznicima.

Sve usluge dostupne na jednom mjestu:

 • Aviokarte na redovnim, low cost, charter i jet letovima
 • Rezervacija hotelskog smještaja
 • Transferi
 • Poklon bonovi
 • Nagradne igre
 • Praćenje nagradnih programa (aviokompanije/hoteli)
 • Izvještavanje
 • Mogućnost ugovaranja korporativnih cijena s hotelskim kućama i avioprijevoznicima prema potrebama klijenta
 • Praćenje nagradnih programa za kompaniju
 • Kontrola kvalitete i zadovoljstva klijenta
 • Privatna putovanja i odmori uz poseban popust na svim katalozima iz produkcije Kompas/Atlas
 • Izrada profila putnika
 • Plaćanje putem fakture i kreditne kartice
 • Dostupnost kontakt osobe 24/7

Visoki standardi poslovanja nalažu i profesionalan odnos prema našim klijentima koji garantira maksimalno ljubazno i susretljivo osoblje koji će Vam ispostaviti najbolje ponude na vaš upit za organizaciju poslovnog putovanja.

 

Obratite se s povjerenjem:
avio@kompas.ba
Tel: +387 33 56 56 69
Fax: +385 33 20 80 15

Radno vrijeme:
Pon - Pet: 9:00 - 17:00


 

MICE Services - Sajmovi i kongresi u inostranstvu

Odlučili ste se posjetiti poslovni skup, kongres, sajam u inozemstvu? Želimo vam predstaviti naše usluge organiziranja specijaliziranih poslovnih putovanja na međunarodne sajmove i kongrese. Prepustite nam se u potpunosti i povjerite nam rezervaciju smještaja, ulaznica, prijevoza i svih ostalih usluga koje su vam potrebne za vrijeme trajanja sajma ili kongresa. Dok vi pripremate svoje poslovne sastanke, mi ćemo se pobrinuti da vaš smještaj i prijevoz budu osigurani na vrijeme.

Želite li personalizirani aranžman, naši će vam ljubazni agenti, ujedno i savjetnici za putovanja, skrojiti putovanje po vašoj mjeri i pronaći odgovarajući smještaj, prijevoz i ostale usluge.

Obratite se s povjerenjem:
avio@kompas.ba
Tel:  +387 33 56 56 69
Fax: +385 33 20 80 15
Radno vrijeme:
Pon - Pet: 9:00 - 17:00

 

MICE usluge u Bosni i Hercegovini

Trebate organizirati kongres u zemlji, u vašem gradu ili bilo kojem drugom gradu u BiH?

Obratite nam se za sve usluge organizacije velikih skupova kao što su kongresi i konferencije koje uključuju stručnu i tehničku podršku od kandidature i planiranja skupa do realizacije. Priprema i planiranje kandidature za stručne skupove, organizacija inspekcijske posjete destinacije i pomoć u odabiru optimalne lokacije za stručni skup, ko-ordinacija odnosa između organizacijskog odbora, učesnika konferencije, dobavljača, organizacija smještaja planiranje načina finansiranja skupa, te pregovaranje sa sponzorima, izrada i praćenje proračuna, kontrola troškova, oporezivanje, finansijski izvještaji, organizacija stručne izložbe vizualni identitet skupa i promocija registracije i baza prijavljenih učesnika, tehnička podrška organizacija društvenih događanja i usluge cateringa, asistencija na licu mjesta, prijevoz, izleti i turističke ture, edukacijski programi, team building programi, avanturistički programi, studijske ture, pred- i postkongresne ture, programi za osobe u pratnji.

Također smo tu i za sve važne trenutke vaše firme: izrada koncepta i teme za posebna/svečana događanja (tzv. event) povodom kompanijskih proslava, godišnjica, lansiranja novih proizvoda, svečanih otvaranja i sl. posebne lokacije, muzeji, galerije, moderni poslovni centri, prekrasna prirodni ambijenti, profesionalne usluge: koncepcija događanja, dizajn i dekoracije, odabir lokacije, tehnička produkcija, zabavni program, organizacija hrane i pića, hostese, pokloni.